Delphi programmeren

Delphi is het ontwikkelplatform voor de programmeertaal Pascal. Niklaus Wirth ontwikkelde deze taal in 1970. Deze Zwitserse ontwikkelaar maakte het mogelijk om eenvoudig en gestructureerd te programmeren. Sindsdien is Pascal geëvolueerd, waardoor het op Pascal gebaseerde Delphi één van de populairste ontwikkelomgevingen is. Kortom, Delphi programmeertaal is onjuist. De programmeertaal is Pascal, het ontwikkelplatform is Delphi.

Veel applicaties die tegenwoordig door bedrijven worden gebruikt zijn gebouwd met Delphi. Terecht, want de ontwikkeltijd van Delphi-applicaties is korter dan die van Java-applicaties en Delphi-apps werken vaak veel sneller. Daarom is Delphi programmeren erg populair.

Delphi upgraden…

Veel applicaties draaien nog op verouderde Delphi-versies, zoals Delphi 5 en 7. Dit betekent dat deze applicaties zeker 20 jaar oud zijn. Dit laat natuurlijk ook de kracht van de programmeertaal zien. Applicaties blijven vaak decennialang goed werkbaar. Toch zijn de mogelijkheden in nieuwere versies van Delphi veel groter en zijn er meer ontwikkeltools beschikbaar. Dat maakt programmeren eenvoudiger.

Daarom kan het slim zin om op termijn uw oude Delphi-applicatie te upgraden. Voor ontwikkelaars is het hierdoor makkelijker om in de toekomst nieuwe aanpassingen te doen. Daarnaast worden oude technieken op een bepaald moment niet meer ondersteund door Windows en bestaat er een kans dat een applicatie niet meer werkt. Kortom, upgraden naar Delphi is zinvol en wij helpen jouw organisatie daar graag bij.

…of uitbreiden?

Heb jij al een softwarepakket en zoek jij één of meerdere Delphi-experts om het bestaande pakket uit te breiden of om aanpassingen door te voeren? Onze Delphi-programmeurs kunnen jouw capaciteit (tijdelijk) vergroten, zodat ontwikkelingen niet stil komen te liggen. Verder ondersteunen wij bedrijven die vroeger een Delphi-ontwikkelaar in dienst hebben gehad, maar die momenteel niemand lokaal hebben zitten.

Waarom GDK Software?

Bij GDK Software werken veel Delphi-ontwikkelaars. Daarmee zijn we uniek. Meerdere ontwikkelaars werken aan dezelfde applicaties, waardoor zij de kennis delen en ontwikkelingen bij ziekte niet stilliggen. Daarnaast heeft GDK Software een Engelse en Braziliaanse vestiging. Hierdoor weten ook internationaal bedrijven ons te vinden. Onze ontwikkelaars volgen de ontwikkelingen van Delphi op de voet. Wist je dat onze programmeurs iedere maand een dag beschikbaar hebben om onderzoek te doen naar nieuwe technieken en mogelijkheden? Dit prikkelt onze Delphi-experts om altijd het beste eruit te halen voor onze klanten. Bovendien kijken we breder dan Delphi en houden we ons ook bezig met Big Data-oplossingen en kunstmatige intelligentie.